hamidzich 0 ارسال شده در آذر 90 من دنبال افزونه ای هستم که آلفا یوزر پوینت رو مستقیما به یکی از بانک ها (ترجیها پارسیان) متصل کنه و به این صورت بشه اعتبار خرید. افزونه ای توی سایت جومینا هست که از طریق درگاه زرین پال این کار رو انجام میده ولی من افزونه بانک رو میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir00002 0 ارسال شده در آذر 90 من هم دنبالش هستم ممنون میشم بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز جومینا چنین افزونه ای رو منتشر نکرده ولی با کمی جستجو در گوگل می تونید چنین افزونه ای رو پیدا کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام اگر امکانش هست این افزونه را منتشر کنید خیلی عالی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز بنده رایگان ندیدم! تجاری هست در گوگل جستجو کنید درضمن سوابق نشون داده به نفعتونه اگر هم خواستید بخرید، بدید خودشون واستون نصب کنند، راه بیوفته بعد تحویلتون بدن!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در شهریور 92 سلام . خسته نباشید . من جستجو کردم چیزی پیدا نکردم . این افزونه که دوستمون گفت موجوده ؟ برای پارسیان یا ملت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام فکر نمیکنم اتصال به بانک های مستقیم موجود باشه، باز یه جستجویی کنید اگر تعداد افراد درخواست کننده بیش از یک نفر بود میشد نوشتش 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و solitary نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر