رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام مهمترین نکته همون target هستش و باید مطمئن بشید اون قسمت اعمال میشه اگر امکانش هست آدرس سایت را قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه یه لطفی کنید همون last.php رو با اون کد target بهم بدید؟ یعنی ویرایش شدشو!؟ ups ups ups نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه مشخصات رو پ.م کنم یکی برام اینو درست کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام اول آدرس سایت رو قرار بدید اگر نشد راهنمایی کنیم اطلاعات رو برام پیام خصوصی میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 مرسی داداش درستش کردم چون سایتو دارم ارتقا میدم و یه مطلب ویژه هم دارم نمیشه ادرسشو بذارم ولی الان مشکلی که هست اینه که همه ی صفحات ارور 404 Not Found میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام خب چیکار کردید که خطای 404 میدن؟ تغییری در نحوه ی آدرس دهی ایجاد کردید؟ تنظیمات سئو و ... رو دستکاری کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxsonic 0 ارسال شده در شهریور 91 نه والا یه پلاگین تگ دهی نصب کردم که اشتباه بود/بعد پاکش کردم همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedamiri91 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام فایلتون پاک شده میشه دوباره آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان. ممنونم از آموزش خیلی خوبتون. واقعا عالی بود. من استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت! فقط یک سوال! کسی میدونه چجوری میشه کاری کردن که آخرین ارسال ها به این روشی که گفتید، رو بصورت اسکرول عمودی (متحرک) نشون داد!؟ یعنی مثلا تعداد نمایش آخرین ارسالها را زیاد کرد : مثلا 20 تا، بعد این 20 تا متحرک بصورت اسکرول باشند که یه جلوه زیبایی داشته باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LionHeart 0 ارسال شده در آذر 91 سلام خیلی خیلی کارتون درسته من که خیلی دنبالش بودم انصافا خدا پدر و مادرت را بیامرزه یک سوال آیا میشه سفارشی کرد یعنی مثلا تو انجمنمون ۲ تا تالار داریم تالار اول و تالار دوم مثلا فقط آخرین ارسال های تالار اول را بیاره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر