lizard.tiny 0 ارسال شده در آذر 90 سلام چجوری میتونم لینک های سایتم رو مثل لینک های سایت جومینا باز کنم؟ اینم تصویرش: ممنون میشم راه نمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز لینک های جومینا متصله به آپلود سنتر جومینا از خود اساتید عزیز جومینا کمک بخواید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز این خیلی کار راحتیه ولی من نمیتونم بگم شاید نارضایتی مدیران رو دربر داشته باشه. فقط اینو میتونم بگم یه پلاگین و.. لازمه یاحق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lizard.tiny 0 ارسال شده در آذر 90 لطفا بگیییییییییید من میخوام صفحات پوپ آپ مثل جومینا باز شه کسی پلاگینشو داره؟ کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز khalilonline مشکلی نداره شما میتونید راهنمایی کنید مدیران راقبتر هستند که شما اگر موردی رو در توان دارید و میتونید کاربری رو راهنمایی کنید این کار را انجام بدید جناب lizard.tiny برای اینکار باید از پلاگین پاپ آپ استفاده کنید قبلا در انجمن بحث شده جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 از پلاگین System - JCE MediaBox استفاده می شود کافی است پلاگین اش را از سایت سازنده دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 من گشتم نتوانستم پلاگین را پیدا کنم اگر لطف کنید و بدهید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام لینک دانلود افزونه jce همراه با پلاگین پاپ آپ: http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/joomla15x/category/joomla-15-2 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lizard.tiny 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از همگش دوستان ماژول فارسیش هست؟ میشه یک آموزش بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما دوست عزیز خود ویرایشگر فارسیش در جومینا منتشر شده تنها کافی است این پلاگین را نصب و به دستورات و نحوه اجرای ان توجه فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 دوستان این پلاگین را می توان بدون ویرایشگر jce نیز استفادھ کرد(مانند من) ھر جا کھ لازم است پاپ آپ شود در stylesheet مقدار jcepopup را قرار دھید و یا a class="jcepopup" href="http://آدرس" یعنی بعد از نصب پلاگین(پلاگین فارسی سازی نمی خواھد فقط نصبش کنید) برای a href کلاس جدید تعریف می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lizard.tiny 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان این پلاگین را می توان بدون ویرایشگر jce نیز استفادھ کرد(مانند من) ھر جا کھ لازم است پاپ آپ شود در stylesheet مقدار jcepopup را قرار دھید و یا a class="jcepopup" href="http://آدرس" یعنی بعد از نصب پلاگین(پلاگین فارسی سازی نمی خواھد فقط نصبش کنید) برای a href کلاس جدید تعریف می شود این کار رو انجام دادم ولی وقتی کلیک میکنم رو لینک مستقیم میره تو آدرس (مثل سایت جومینا اون صفحه پاپ آپ باز نمیشه) دوستان این پلاگین را می توان بدون ویرایشگر jce نیز استفادھ کرد(مانند من) ھر جا کھ لازم است پاپ آپ شود در stylesheet مقدار jcepopup را قرار دھید و یا a class="jcepopup" href="http://آدرس" یعنی بعد از نصب پلاگین(پلاگین فارسی سازی نمی خواھد فقط نصبش کنید) برای a href کلاس جدید تعریف می شود این کار رو انجام دادم ولی وقتی کلیک میکنم رو لینک مستقیم میره تو آدرس (مثل سایت جومینا اون صفحه پاپ آپ باز نمیشه) لینک رو اینجوری قرار دادم مطلب تست 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lizard.tiny 0 ارسال شده در آذر 90 از همه دوستان سپاسگذارم - مشکلم برطرف شد [align=center]:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou:دوستان عزیز مشکل پاپ آپ کردنم برطرف شد الان یک مشکل دیگه دارم! وقتی لینکی رو پاپ آپ میکنم یا روش یا عکس زره بین میاد یا کنارش عکس 2تا مربع! تو عکس زیر مشخص کردم, اینا رو چجوری حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 به نظر من بودن این تصاویر خیلی بهتره چون به کاربران اطلاعاتی از نوع لینک میده دموی سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 اینها را باید در فایل css ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر