رضا 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من دارم يك سايت فروش فايل رو ايجاد مي كنم كه مربوط به رشته دانشگاهي من هست . مي خواستم راهنمايي كنيد چطوري مي تونم كاري كنم كه كاربر اول پول رو به حساب من واريز كنه بعد لينك دانلود براشون نمايش داده بشه . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 شما میتونید از افزونه های JDownload Alpha User Point پلاگین بانکی مخصوص این کار(فعلا برای بانک پارسیانش رایگان هست) استفاده نمایید همشون هم به رایگان تو این سایت برای دانلود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در آذر 90 شما میتونید از افزونه های JDownload Alpha User Point پلاگین بانکی مخصوص این کار(فعلا برای بانک پارسیانش رایگان هست) استفاده نمایید همشون هم به رایگان تو این سایت برای دانلود هست ضمن تشكر موضوع اينجاست كه من ميخوام كاربر احتياجي به عضويت نداشته باشه و بصورت مستقيم با لينك هاي خريد ارتباط برقرار كنه و لينك دانلود پس از ارسال وجه براش نمايش داده بشه راهي هست به نظر شما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 منظور شما اینه که: کاربر مطالب رو می بینه اما لینک دانلود رو نمیبینه کاربر از طریق شتاب هزینه رو پرداخت کنه و میتونه علاوه بر مطالب، لینک های زیر مطلب رو هم ببینه درسته؟ تمامی این موارد با همون موارد بالا حله اما اگر میخواهید کاربر اصلا فرم عضویت پرنکنه میتونید از پرداخت های رایگان همین سایت استفاده کنید و صفحه بازگشت از بانک رو، لینک اون صفحه ای بدید که لینک های دانلود هم توش هست اما یه مشکل اینجاست که هر کسی با داشتن این لینک میتونه به صفحه مورد نظر دست رسی پیدا کنه(و کی بهتر از گوگل تو این زمینه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 90 منظور شما اینه که: کاربر مطالب رو می بینه اما لینک دانلود رو نمیبینه کاربر از طریق شتاب هزینه رو پرداخت کنه و میتونه علاوه بر مطالب، لینک های زیر مطلب رو هم ببینه درسته؟ تمامی این موارد با همون موارد بالا حله اما اگر میخواهید کاربر اصلا فرم عضویت پرنکنه میتونید از پرداخت های رایگان همین سایت استفاده کنید و صفحه بازگشت از بانک رو، لینک اون صفحه ای بدید که لینک های دانلود هم توش هست اما یه مشکل اینجاست که هر کسی با داشتن این لینک میتونه به صفحه مورد نظر دست رسی پیدا کنه(و کی بهتر از گوگل تو این زمینه) خوب این مشکل رو هم می شه خیلی ساده بر طرف کرد زمانی که مشتری پرداخت رو انجام داد و برای اولین بار وارد سایت شد شما اون au رو داخل سایت ثبت کنید و به شرطی که در سایت وجود نداشته باشه لینک رو بهش نشون بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر