mohsenilloveyou 13 ارسال شده در آذر 90 با سلام یه سئوال داشتم از محضر اساتید من میخوام یه کد در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار بدم که در صورت تمایل اونا و با قرار دادن این کد در وبسایت و یا وبلاگشون، مثلا 10 مطلب پر بازدید و یا 10 مطلب جدید سایت من توی وبلاگ و یا وبسایتشون به وسیله یه پنجره (یا چیزی شبیه به اون) مثل همین Mod_new و Mod_Popular خود جوملا توی اون قسمتی که کد رو قرار میدن نشون داده بشه. لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم و اگه میشه قطعه کد رو بهم بدید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام می تونید ادرس rss سایتتون رو به دوستان بدید البته اگه کدنویسی بلد باشید می تونید با جاوا یه کد درست کنید مثل سایت های دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 البته خود جوملا قابلیت همین خوندن rss رو به صورت پیش فرض داره اما اگر برای همه سایت هاست که یه سرچ ساده کنید و rss سایت خودتون رو در بخش مورد نظر قرار بدید و قطعه کد مورد نظر رو برای سایرین در سایتتون قرار بدید مثلا یه نمونش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر