omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوستان من سیستم سیستم سئوال و جواب جومینا را می خوام از کجا می تونم بگیرم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز این کامپوننت ویژه اعضا منتشر شده و اگر عضو باشید می تونید از جومینا دانلود کنید عضویت در جویمنا هم شرایطی داره که در انجمن جستجو کنید خواهید دید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در شهریور 89 اگر توانايي ترجمه الحاق داريد به ايميل اينجانب درخواست بديد تا در سريعترين زمان ممكن به شما الحاقي معرفي كنم، زيرا بنده مديريت اين بخش را بر عهده دارم. ايميل: mkhayati@almashosting.com دليل اينكار را هم مديريت (جناب تهراني) در قوانين توضيح دادهاند موفق باشيد:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در شهریور 89 من باید حتما کابر حرفه باشم تا بتونم؟؟ این قانون؟؟ نمی پس دانلود کرد. این جوری بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 عزیزم اگه یه کم وقت بذاری و با یه دیکشنری ساده یه فایل زبان از یه کامپوننت ترجمه کنی برات دعوتنامه میدن نیازی هم نیس اونقدرا حرفه ای بشی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزيز omid_geladiyatori23 نيازي به حرفه اي بودن براي عضويت در جومينا نيست اگر قوانين نحوه عضويت را مي خوانديد اين سال را نمي پرسيديد. منظور از ترجمه كامپوننت اين هست كه شما زبان انگليسي را به فارسي برگردانيد و نيازي به دستكاري سي اس اس و راست چين كردن كامپوننت نيست.(فقط فايل زبان را ترجمه كنيد) به همين سادگي موفق باشيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در شهریور 89 باشه چی باید ترجمه کنم>؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 باشه چی باید ترجمه کنم>؟ پست شماره 3 همین تاپیک را بخوانید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام من ارسال کردم ....[/color]من دوره منتظر ارسال برای فارسی سازی هستم اما /..... من می خواستم ببینم این کامونت بدرد من می خوره دمو از این کامپونت هست من می خوام اینجوری باشد>؟>؟> http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowQuestions نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر