fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من یه قالب زیبای مدیریت سایت از سایت جومینا دانلود کردم . منتها اجزای صفحه لاگین هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. میخواستم بدونم چجوری میتونم اونهارو سر جای خودشون بزارم. من یه اسکرین شات از صفحه لاگینم گذاشتم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام من یه قالب زیبای مدیریت سایت از سایت جومینا دانلود کردم . منتها اجزای صفحه لاگین هیچ کدوم سر جای خودشون نیستن. میخواستم بدونم چجوری میتونم اونهارو سر جای خودشون بزارم. من یه اسکرین شات از صفحه لاگینم گذاشتم. با تشکر سلام فک کنم صفحه مدیریتت زوم شده باشه ها! بزرگ کردی صفحه رو؟ قالب رو یا دمو بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 با سپاس . نه به هیچ عنوان زوم نکردم. من تنها کاری که کردم نصبش کردم همین. قلب رو هم از همین سایت دانلود کردم. اسم قالب هست مدیریت هزاره که توسط دوستان خوبم در همین سایت طراحی شذه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام روی لوکال کار می کنید یا آنلاین؟ اگر انلاین هستید ادرس سایتتون رو بدید با همه مرورگرها این مشکل رو دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 متاسفانه روی لوکال هستم. روی فایرفاکس و اپرا این مشکل هست. ولی در اکسپلورر نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام تا شما دموی آنلاین از سایتتون قرار ندید و کدهای سایت شما بررسی نشه نمیشه شما رو راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 آقای مرادی چرا نمیشه !! هر وقت شما لطف کردید و جواب منو دادید دموی آنلاین خواستین.انصافا تو دو تا از پستهای دیگه که جواب دادین هم همین حرفو زدین که تا دموی انلاین نباشه نمیشه. نمیشه کمک کنید تا رو لوکال مشکلم رو حل کنم؟؟ مگه این قالب متعلق به این سایت نیست؟ پس چرا نمیشه ؟اگه واسه من این مشکل هست برای هر کسی که این قالب رو نصب کرده این مشکل وجود داره. من که کار خاصی روش انجام ندادم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این قالب به درستی تست شده و کار میکنه حالا برای شما دچار مشکل شده برای این میگم دموی آنلاین چون با اینکار با به صورت کامل مشکل شما رو میبینم و کدهای سایت شما هم در دسترس هست و کدهای سایت رو هم میشه بررسی کرد و راه حل مشکل شما رو فهمید حالا اگه دوست دارید مشکلتون حل بشه دموی آنلاین قرار بدید در غیر این صورت کمکی از دست من برای شما برنمیاد... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 حالا من دموی آنلاین ندارم. باید چیکار کنم ؟ مشکلم قابل حل نیست ؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر