pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت اساتید. من فایل htaccess.txt رو با .htaccess عوض کردم اما به دلیل خراب بودن .htaccess (حجمش 0 byte ) میخوام پاکش کنم و دوباره htaccess.txt رو بذارم ولی هر چی delete میکنم دوباره بر میگرده. الان نمیتونم وارد مدیریت بشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نوع کنترل پنل هاستتون چیست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نوع کنترل پنل هاستتون چیست؟ موفق باشید cpanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 سطح دسترسی فایل مورد نظر رو 666 یا 777 کنید و بعد اقدام به حذف کنید چنانچه با این کار انجام نشد در کنترل پنل هاستتون به قسمت legacy file manager رفته و برای حذف فایل مورد نظر اقدام کنید... چنانچه با روشهای بالا موفق نشدید با ادمین سرورتون تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر