robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان-من با آرتیستر 3 یک قالب درست کردم میخوام روی هر عنوان تیبلم یک شکلک قرار بدم مثلا توقسمت تیبل نظر سنجی شکل مداد تو قسمت امار بازدید شکل ادمک وبقیه قسمتا هم شکل مربوط به خودش تو طراحی قالب با ارتیستر وقتی یک شکل میذاری رو همه تیبل ها اون شکل قرار میگیره باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آذر 90 با سلام .. بعید میدونم این امکان وجود داشته باشه ... ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 نمیشه جانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 خواستن توانستن است برادران حداقل میگفتین از طریق کد اچ تی امل دستکاری کن میشه!!!!:idea::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز این کار ممکنه شما اگه سی دی آموزش طراحی قالب جومینا رو بخرید با استفاده از آموزش های موجود در آن می توانید این کار رو انجام بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 برای این کار شما باید برای ماژول ها کد بدهید و چند کلاس بسازید برای اینکه بهتر متوجه بشوید کدهای قالب های دستی ارائه شده توسط دوستان را در انجمن مشاهده کنید نمونه این کار در قالب بنام الله موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 برای این کار شما باید برای ماژول ها کد بدهید و چند کلاس بسازید برای اینکه بهتر متوجه بشوید کدهای قالب های دستی ارائه شده توسط دوستان را در انجمن مشاهده کنید نمونه این کار در قالب بنام الله موجود هست مهندس لینک کد ماژول هایی که فرمودین رو میتوننین بذارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 من الان مسافرتم و دسترسی به فایل هاش ندارم ولی اگر توجه می کردید آقای شمسی گفته اند: - پسوند other - پسوند user - پسوند notitle کمی بگردید پیداش می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر