hoshi 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من قالب paradgim shift رو استفاده کردم ولی مشکلم اینه که نمی تونم logo و کپی رایت رو تغییر بدم. از دوستان خواهش دارم یه کمکی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 کد تغییر لوگو [align=left]#s5_logo { background: url("../images/s5_logo.png") no-repeat scroll left top transparent; cursor: pointer; float: left; height: 97px; width: 300px; } توی فایل templates/paradigm_shift/css/template.css برای تغییر کپی رایت هم در فایل index.php قالب دنبال (Copyright © 2011. Paradigm Shift. Designed by Shape5.com ) بگرد و .... :1:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoshi 0 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز ممنون از راهنماییت بابا 5روزه دارم دنبالش میگردمبا سلام دوباره دوست عزیز تو فایل index.php قسمت copyright رو پیدا نکردم.template/paradgim shift/index.php اما برای لوگو اونوtemplate.css تغییر دادم و هیچ تاثیری نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoshi 0 ارسال شده در آذر 90 اقا copyright درست شد ولی لوگو درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر