sim 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام در انجمن جستجو کردم ولی متاسفانه این مشکل را نتوانستم حل کنم و مجبور به زدن تایپیک جدید شدم قالب ساخته شده با آرتیستر ورژن 3.0.0.33215 در جوملا 1.6 بدون مشکل کار می کند ولی در نسخه 1.7 فقط صفحه اصلی نمایش داده می شود و به محض کلیک روی یکی از منو ها ارور زیر را نمایش می دهد functions.php on line 40 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام با آرتیستر جدید کار نکردم ولی این امکان هست که با جوملا 1.7 سازگار نباشه و به همین دلیل ارور داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 90 با سلام این ورژن آرتیستر شما با جوملا 1.7 سازگار نیست . چون خود من هم این مشکل رو داشتم . بایستی از ورژنهای بالاتر استفاده کنید . در ورژنهای بالاتر هر سه جوملا 1.5 و 1.6 و 1.7ساپورت میشوند . فقط توجه داشته باشید پس از ساخت قالب یا در ابتدا در قسمت Option تعیین کنید که قالب با جوملا 1.6/1.7 سازگار باشه یا با جوملا 1.5 در حال حاضر آخرین ورژن 3.1.0.46558 میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sim 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از شما من همیت ورژن را ازسایت آرتیستر داتلود و مشکلم حل شد. فقط می خواستم بگویم که دوستان حتما این ورزن را چک نمایند چون امکانات بسیار خوبی اضافه شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر