mehrdadali14 4 ارسال شده در شهریور 89 باسلام دوستان من می خواست فرم ثبت نام پیشفرض جوملا را یکمی تغییر بدم و یک چندتا گزینه اضافه کنم چطور میشه تغییرش داد و یا کامپوننت هست که قابل ساختن فرم ثبت نام باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 89 با سلام به دوست عزيز mehrdadali14 عضويت شما را در انجمن تخصصي جوملا (جومينا) تبريك مي گم دوست عزيز قوانين سايت را مطالعه فرماييد و قبل از ارسال تاپيك در سايت جستجو كنيد. اين موضوع قبلاً بحث شده. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز برای این کار کامپوننت به خصوصی نیست البته در جوملا 1 ک بود که خیلی ضعیف بود...کامپوننت های پیشرفته کنننده زیاد است ولی یک ماپوننت هست که اینکار را براتون انجام می دهد که فقط ترجمه نشده بود...من مهین امروز نسخه ایکه خودم ترجمه کرم را تو جومینا گذاشتم برید دانلود کنید و نصبش کنید... این الحاق برای اجتماع مجازی ساختن است ولی عضویت را هم دلخواه می کند سوالی هم داشتید همونجا بپرسید:thankyou: http://forum.joomina.ir/thread-964.html 1 واکنش ها : adambarfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر