qaem 1 ارسال شده در آذر 90 درود و تسلیت من افزونه تغییر صفحه پیش فرض 404را نصب کردم ، درست کار می کنه . اما موقع خروج از بخش مدیریت سایت همان صفحه پیش فرض رو نشان میده و پlog off نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در آذر 90 سلام. بیشتر توضیح بدین. وقتی می خواهید از بخش مدیریت خارج بشید ، خارج نمی شوید؟ این افزونه را غیر فعال کنید ببینید درست می شود یا نه. اگر نشد یک بار پک نصبی جوملا را روی هاست اکسترکت کنید و پوشه installation را حذف کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 سایتم از بین نمیره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر، از بین نمی ره ولی برای اطمینان قبل از هر کاری بک آپ بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر، از بین نمی ره ولی برای اطمینان قبل از هر کاری بک آپ بگیرید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 جواب نگرفتم؟ یه سر به مامبولرن میزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 آدرس سایتتون رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 جوملا را اکسترکت کردم ولی به جز صفحه اصلی دیگه هیچی نشون نمیده حتی منو صفحه اصلی هم این پیغامو میده Not Found The requested URL /firstpage.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. بک آپ رو هم ری استور کردم درست نشد تورو خدا کمک...................http://www.arshawin.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام افزونه مورد نظر رو غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در آذر 90 مرسی ، ولی افزونه حذف کردم بازم نشد رفتم یه سر به .htaccess زدم دیدم بعد از ری استور کردن بک آپ خالیه خوشبختانه یک کپی از تمام فایل های متنی داشتم ، محتوای قبلی را کپی ، پیست کردم درست شد جالب اینکه چند بار اصل فایل رو آپلود کردم ولی باز فاقد محتوا بود به هر حال حل شد افزونه غیرفعال و حتی حذف شد . اما مشکل باقی بود یه نگاه کردم دیدم فایل htaccess. خالیه ، خوشبختانه یه کپی داشتم . که باکپی کردن محتوا به داخل فایل اصلی حل شد جالب اینکه با آپلود کردن حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر