j1752 4 ارسال شده در آذر 90 سلام ببخشيد من يه افزونه مى خواهم كه وقتى يه كاربر به يه صفحه خاص ميره يك چيزى جلوش باز بشه و يك تبليغ توى اون باشه و بايد كاربر روش كليك كنيد ميشه كمك كنيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام می تونید از افزونه های پاپ آپ استفاده کنید فکر کنم افزونه ای با همین مضمون توی سایت جومینا منتشر شده کمی جستجو کنید به نتیجه می رسید. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام برای اینکار تو اینترنت کدجاوا هست که می تونید با ماژول اچ تی ام ال دستی در یکی از موقعیت ها و در صفحات موردنظر خود نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 سلام. البته اگه از قالب های مختلف برای صفحاتتون استفاده میکنید. میتونید کد جاوا اسکریپت مربوط رو مستقیما در کد قالب مورد نظر بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 البته اگه از قالب های مختلف برای صفحاتتون استفاده میکنید. میتونید کد جاوا اسکریپت مربوط رو مستقیما در کد قالب مورد نظر بذاری به نظر من روش html دستی منطقی تره آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر