tramorphius 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز انجمن من تا به حال وب سایت ایرانی ای پیدا نکردم که عملکردی شبیه به سایت معروف ebay داشته باشه. یعنی توسط کاربران هم خرید انجام بشه و هم فروش. افزونه های خوب و قابل توجهی در رابطه با تبدیل حوملا به یک فروشگاه کامل و یا برپایی یک فروشگاه مستقل ، هم در جومینا و هم در سایتهای دیگر وجود دارد. اما همگی فقط کار فروش انجام میدهند، آن هم فقط صاحب سایت ، فروشنده و کاربر ، خریدار است و نهایتا میتوان دسترسی هایی برای بعضی کاربران قرار داد تا به عنوان فروشنده فعالیت کنند که این کار نسبت به کاری که بنده میخواهم انجام دهم ، خیلی اصولی نیست. من هاست و دامینی تهیه کردم و قصد دارم کاری شبیه به کار آقای پیر امیدیار در ایران انجام دهم. از مدیران محترم انجمن خواهش میکنم اگر افزونه و یا راهی برای اضافه کردن امکان قرار دادن اجناس برای فروش ، توسط کاربران وجود دارد این بنده حقیر را راهنمایی فرمایند. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما همچین چیزی من در سیستم های مدیریت محتوا ندیده ام اما اسکریپت خود ebay در نت وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در آذر 90 آقای تهرانی منظورتونو متوجه نمیشم؟ یعنی ebay برای این کار از یه اسکریپت استفاده میکنه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیر اولین بودن و بهترین سیاست رو داشتن هست که باعث میشه سایت هایی مثل ebay و Google به وجود بیاد شرکت آمریکایی بوئینگ، اسناد ساخت بوئینگ هاشو رو سایتش گذاشته برای دانلود!؟؟ اما چرا هیچ کشوری نمیتونه با اون اسناد بوئینگ درست کنه اسکریپت ف-ی-س ب-و-ک رو نت هست اما چرا کسی نمیتونه ف-ی-س ب-و-ک درست کنه یک بار قسمت شده تو بزرگترین دیتاسنتر کشور برم این دیتاسنتر یک هزارم دیتاسنتر ف-ی-س ب-و-ک هست خوب مهمترین عامل برای باقی موندن در دنیای وب، پایدار بودنه وقتی من نوعی یه فضای اشتراکی میخرم و هیچ طرح اقتصادی هم برای این کار ندارم چطور انتظار دارم که .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر