رفتن به مطلب
tramorphius

راه اندازی مرکز خرید و فروش با استفاده از جوملا

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز انجمن

من تا به حال وب سایت ایرانی ای پیدا نکردم که عملکردی شبیه به سایت معروف ebay داشته باشه. یعنی توسط کاربران هم خرید انجام بشه و هم فروش. افزونه های خوب و قابل توجهی در رابطه با تبدیل حوملا به یک فروشگاه کامل و یا برپایی یک فروشگاه مستقل ، هم در جومینا و هم در سایتهای دیگر وجود دارد. اما همگی فقط کار فروش انجام میدهند، آن هم فقط صاحب سایت ، فروشنده و کاربر ، خریدار است و نهایتا میتوان دسترسی هایی برای بعضی کاربران قرار داد تا به عنوان فروشنده فعالیت کنند که این کار نسبت به کاری که بنده میخواهم انجام دهم ، خیلی اصولی نیست.

من هاست و دامینی تهیه کردم و قصد دارم کاری شبیه به کار آقای پیر امیدیار در ایران انجام دهم. از مدیران محترم انجمن خواهش میکنم اگر افزونه و یا راهی برای اضافه کردن امکان قرار دادن اجناس برای فروش ، توسط کاربران وجود دارد این بنده حقیر را راهنمایی فرمایند.

با تشکر.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقای تهرانی منظورتونو متوجه نمیشم؟ یعنی ebay برای این کار از یه اسکریپت استفاده میکنه؟!

لینک به ارسال

دوست عزیر

اولین بودن و بهترین سیاست رو داشتن هست که باعث میشه سایت هایی مثل ebay و Google به وجود بیاد

شرکت آمریکایی بوئینگ، اسناد ساخت بوئینگ هاشو رو سایتش گذاشته برای دانلود!؟؟

اما چرا هیچ کشوری نمیتونه با اون اسناد بوئینگ درست کنه

اسکریپت ف-ی-س ب-و-ک رو نت هست اما چرا کسی نمیتونه ف-ی-س ب-و-ک درست کنه

یک بار قسمت شده تو بزرگترین دیتاسنتر کشور برم

این دیتاسنتر یک هزارم دیتاسنتر ف-ی-س ب-و-ک هست

خوب مهمترین عامل برای باقی موندن در دنیای وب، پایدار بودنه

وقتی من نوعی یه فضای اشتراکی میخرم و هیچ طرح اقتصادی هم برای این کار ندارم چطور انتظار دارم که ....

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...