alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 89 سلام میخواستم ببینم میشه مثل این اسلاید شو یا ماژول دقیقا نمیدونم چیه تو وبمون داشته باشم؟خواهشا هر کی اطلاع داره کمک کنه.با تشکر http://www.aronco.net/%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام mod_yoo_slider البته فک کنم تجاری باشه یه سرچ بکنی متوجه میشی راستی اگه مجانی بود و ترجمه شده که هیچ ولی اگه ترجمه نشده باشه لینکشو بذار تا ترجمه کنیم البته تو خود انجمن هم یه سرچ بکن ایننجور ماژولا زیاد معرفی شده:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام برایتون پیام خصوصی دادم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 89 سلام برایتون پیام خصوصی دادم :thankyou: با تشکر ویژه از شما دوست عزیز فکر میکنم اشتباه قرار دادید این ماژول رو.ماژولی که لینک دادید ماژول لاگین فارسیست.با تشکر مجدد از شما:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام منم دنبال این اسلایدشو بودم ولی پیداش نکردم دوستان اگه تجاری نیست لطفا همینجا بزاریدش سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام شرمنده همگی این ماژول تجاریه اینم سایت سازنده : www.yootheme.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام به من پ ح میدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 منم ندارم یه سر رفتم سایت اصلیش دیدم تجاریه:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 دوستان سلام goldenboy sina_67_85 براتون پیام خصوصی فرستادم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان یه چیزائی پیدا کردم براتون پیام گذاشتم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام بنظرم اگه تو وب کمی بگردید میتونید موارد رایگان و جالبتری هم پیدا کنید مثلا اینو ببینید : دمو موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 آقای بختیاری و hhg 2 داداش عزیز اگه می شه برای من هم پیغام خصوصی کنید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام شهریار لینکی که حسین برام فرستاده بود اونو فرستادم لینک خودم اشتباه بود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در شهریور 89 برای من بفرستید ممنون میشوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر