aria89 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من بسته نصبی سایت شخصی جومینا رو نصب کردم در مرحله ای که باید پسورد سایت رو انتخاب کنم و وارد کنم وقتی پسورد دلخواهمو میزنم سایت بالا میاد و نصب میشه اما وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم میشه پسورد اشتباهه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام در مورد مشکلات رمز ادمین در انجمن بحث شده لطفا جستجو کنید در ضمن بررسی کنید که caps lock روشن هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آذر 90 کپس لوک روشن نیست میشه لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 عرض کردم تو انجمن بحث شده جستجو کنید از طریق دیتابیس میتونید رمز ادمین رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آذر 90 امتحان کردم باز شند خیلی عجیبه پسوردی که موقع نصب با اکیبا بهش میدم رو ذخیره نمیکنهحل شد با یه افزونه ریست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر