robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلامدوستانادمین سایتم الان اینه mydomain.com/administratorحالامیخوام بشهmyadmin.com/adminچیکار باید بکنم نام پوشه رو هم تغیر دادم توهاست ولی نشددوستان ویرایش مطالب قبلی فروم جومینا نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 شما برای امنیت اگر می خواهید این کار را انجام بدهید از پلاگین تغییر پوشه ادمین استفاده کنید اگر کلاً می خواهید تغییر بدهید در مسیر administrator/includes/defines.php و includes/defines.php می باشد که به دلیل اینکه خیلی از کامپوننت ها از مسیر این پوشه استفاده می کنند کلاً سایت با مشکل روبرو میشه ولی یک آموزش دیگه هست در زیر که یک پوشه دلخواه بسازید بدون تغییر پوشه قبلی Change Admin Folder & Path نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما در روت جوملای خود ابتدا بک پوشه با نام admin ایجاد نمایید سپس یک فایل با نام index.php در ان ایجاد کنید حال کد های زیر را در آن فایل کپی نمایید به قسمت سرپرستی سایت خود خوش آمدید جهت ورود به مدیریت جوملا کمی صبر نمایید echo (''); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس فایل ها رو کپی کردم اما هنوزم با administratorوارد میشه با admin هم وارد میشه بخوام حالت administrtor نباشه چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام باید همون افزونه ای که در پست دوم همین تاپیک اقای موذنی گفتند استفاده کنی پلاگین تغییر پوشه ادمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 من از جوملا1.5 استفاده میکنم و نمیتونم از این پلاگین استفاده کنم تو نصبش خطایxmlمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام این پلاگین هم مختص جوملا 1.7 و هم 1.5 در جومینا منتشر شده... ابتدا فایلی که از جومینا دریافت می کنید رو از حالت فشرده خارج و بعد فایل نصبی داخلش رو نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر