pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان. در قسمت مدیریت منوها ، ماژول ها ، پلاگین ها و ... در زیر ستون فعال که میشه اون منو یا .. رو فعال یا غیر فعال کرد هیچ گزینه ای نیست. ادرس سایت www.oonshab.com الان هیچ کدوم از منوهای سایتم هم نمایش داده نمیشه ولی از طریق ادرس مستقیم میشه بهشون دسترسی پیدا کرد مثلا http://www.oonshab.com/biography نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا بفرمائید چه کردید که اینطور شده؟ از ابتدا بوده یا خود بخود؟ یا با دستکاری خودتون اینطور شده؟... (یک مقدار بیشتر توضیح بدید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آذر 90 سلام برای فعال یا غیر فعال کردن هر گزینه میتونید روی علامت ضربدر یا تیک رو به روش هم کلیک کنید برای حل این مشکل هم فک کنم با بازسازی فایل های جوملا (آپلود بسته نصبی جوملا در سایت و اکسترکت کردنش و حذف پوشه اینستالیشن بدون دنبال کردن مراحل نصب جوملا) مشکل حل بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا بفرمائید چه کردید که اینطور شده؟ از ابتدا بوده یا خود بخود؟ یا با دستکاری خودتون اینطور شده؟... (یک مقدار بیشتر توضیح بدید) موفق باشید سلام کاملا خود به خود این اتفاق افتاد. مدت زیادی بود که اصلا وارد مدیریت سایت نشده بودم و سایت هم هیچ مشکلی نداشت. فکر میکنم اشکال از DB باشه چون یه بار هم فایل ها رو پاک کردم و دوباره up کردم ولی مشکل حل نشد. سلام برای فعال یا غیر فعال کردن هر گزینه میتونید روی علامت ضربدر یا تیک رو به روش هم کلیک کنید برای حل این مشکل هم فک کنم با بازسازی فایل های جوملا (آپلود بسته نصبی جوملا در سایت و اکسترکت کردنش و حذف پوشه اینستالیشن بدون دنبال کردن مراحل نصب جوملا) مشکل حل بشه :thankyou: سلام. مشکل همین جاست که اون علامت های ضربدر و تیک وجود ندارند. باز سازی فایل ها رو انجام دادم ولی مشکل حل نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 من یک بار فایل mootools.js رو تغییر نام دادم واز این دست موارد پیش اومده بود و منو ها کار نمی کرد شما هم فایلی رو تغییر ندادی یا مثلا از افزونه های فشرده ساز استفاده نکردی که mootools و .. رو تغییر میدند یا غیر فعال میکنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 من یک بار فایل mootools.js رو تغییر نام دادم واز این دست موارد پیش اومده بود و منو ها کار نمی کرد شما هم فایلی رو تغییر ندادی یا مثلا از افزونه های فشرده ساز استفاده نکردی که mootools و .. رو تغییر میدند یا غیر فعال میکنند؟ سلام. خیر هیچ گونه تغییری در سایت اعمال نکردم. کاملا ناگهانی این اتفاق افتاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام موارد زیر رو یک به یک انجام و مشکل رو بررسی کنید: 1. دیتابیس اتون رو repaire کنید (روش این کار قبلا توضیح داده شده) 2. پک کامل از آخرین نسخه جوملا سری 1.5 یعنی نسخه 1.5.25 رو دانلود و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید( بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید 3. محتویات پوشه های cache و tmp واقع در دایرکتوری که پک جوملاتون قرار دارد رو به غیر از فایل index.html حذف کنید 4. با ادمین سرورتون تماس بگیرید تا جدیدترین بک آپ اتون رو که قبل از بروز این مشکل بوده ریستور کنه براتون اگر مایل بودید قبل از انجام مورد 4 می تونید اطلاعات هاست + ادمین جوملا + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر