aria89 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من قالب دیجیتال جومینا رو نصب کردم بعد نصب تب منو های سایت که افقی و بالای سایت بودند حذف شد اسلاید شو مطلب که نصب میکنم و در موقعیت top میزارم فقط عنوانشو نشون میده و خود اسلاید شو رو نشون نمیده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام ماژول ها رو با توجه به موقعیت های این قالب منتشر کنید (همینطور ماژول منوهاتون رو) جهت بررسی دقیق تر لطفا دمو آنلاین بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آذر 90 www.behdashtomoomi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام احتمالا مشکل از تداخل جی کوئری شما اون منوی موضعات رو غیرفعال کن ببین درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آذر 90 غیر فعال کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام بند اول پست دوم رو انجام بدین مشکلتان حل خواهد شد./انشالله یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آذر 90 جناب شمسی موقعیت های این قالب رو دیدم سه موقعیت top داره منم روی همشون تست کردم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر