9ktenews.com 3 ارسال شده در آذر 90 سلام علیکم فکر میکنم عنوان موضوع تقریبا مشخص باشه من از feed Gator استفاده میکنم و نیاز دارم تا rss یک سایت رو بهش بدم تا مطالب رو برام استخراج کنه اما بیشتر سایت ها rss کلی دارن اما من مثلا میخوام از بخش گزارش تصویریشون rss داشته باشم اصلا میشه rss یه بخش یا مجموعه از سایت دیگران که خودشون مشخص نکردن رو بدست آورد ؟ اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattar6570 0 ارسال شده در آذر 90 این سوال منم هست لطفا اساتید راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز ما در جوملا یک آر اس اس کلی داریم و برای کاری که شما می خواهید باید آن سایت مبدا برای بخش ها آر اس اس تولید کنه افزونه ای که من برای این کار می شناسم Ninja RSS Syndicator هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در آذر 90 یعنی با این افزونه ما میتونیم بدون اینکه سایت مبدا rss تولید کرده باشه از بخش های اون سایت rss بگیریم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 نخیر. باید سایت طرف این کار را کرده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر