m-mehdipoor 1 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من دنبال یک افزونه بودم که با این سایت آشنا شدم ولی خب پیدا نکردم می خوام بدونم کسی آگاهی داره کمک کنه یا خیر من به یک افزونه نیاز دارم که با نصبش بتونم یک آیتم ثبت نام حرفه ای برای سایتم داشته باشم اگه این ثبت نام در چند صفحه باشه عالیه صفحه ی اول نام و نام خانوادگی و یک سری اطلاعات اولیه بگیره بعد بره صفحه ی بعد جا برای آپلود عکس و کارت ملی و ... داشته باشه و در نهایت تموم بشه این که چند صفحه باشه خیلی مهم نیست ولی اینکه بتونیم چند تا جا برای آپلود بزاریم خیلی مهم هست مثل عکس شخص، اسکن کارت ملی و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما این کار را با فرم ساز rsform میتونید انجام بدید ! خود این فرم ساز را باید بگیرید و سپس یک پلاگین ثبت نام داره که اون هم باید نصب کنید . برای دریافت فرم ساز میتونید با آقای ستار رضایی تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در آذر 90 ممنون از شما راه ارتباط با ایشون رو می شه بفرمایید؟ من تاره عضو این انجمن شدم و افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم همینطور می خواستم بدونم آیا دمویی از این فرم که می فرمایید موجود است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز برای ارتباط با آقای رضایی می توانید از اطلاعات درج شده در پروفایل ایشون استفاده کنید http://forum.joomina.ir/user-339.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر