علی فاطمی 0 ارسال شده در آذر 90 من قصد راه اندازی فروشگاهی رو دارم. محصولاتم کتاب هست و در حال حاضر به 5 تا ميرسه. مدتی خودم رو با اوپن کارت سرگرم کردم ولی چون قبلا با سايت جوملايی کار کردم اوپن کارت برام جذابيتی نداره و قابل مقايسه با جوملا نيست . قصد استفاده از فروشگاه جومينا رو داشتم ولی چون اين فروشگاه مربوط به جوملا 1.5 هست معنيش اينه که تا چند وقت ديگه کسی ساپورتش نميکنه. بنابراين گزينه من 1.7 هست. فروشگاهی که در حال حاضر نياز دارم ميخام ويژگی های زير رو داشته باشه: سبد خريد (کاربر پسند و ساده) اتصال به بانک پارسيان گرچه در حال حاضر محصولاتم چندتا کتاب بيشتر نيست ولی اين احتمال وجود داره که محصولات رو گسترش بدم بنابراين دنبال افزونه ايی هستم که در آينده اگه محصولات رو گسترش دادم نياز به فروشگاه ساز ديگری نداشته باشم ولی در حال حاضر همين دوتا گزينه برام کفايت ميکنه. ميخام با ويرچومارت و يا هر افزونه ديگر جوملايی که فروشگاهم رو راه انداری کنم. در ضمن نياز به افزونه بانک پارسيان رو هم دارم. کسی ميتونه افزونه فارسی شده ويرچومارت رو برای جوملا 1.7 و همچنين ماژول بانک پارسيان رو در اختيار من قرار بده؟ منظورم برای خريد هست با يه قيمت معقول دانشجويی زيباترين آرزوها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام virtuemart از طرف سایت سازنده هنوز برای جوملا 1.7 متشر نشده در حال حاضر برای فروشگاه سازتون با جوملا 1.7 محدودیت خواهید داشت و بهتره در صورت تمایل از جوملا 1.5 بهره ببرید و یا صبر کنید تا ابزارهای مورد نیاز برای فروشگاه ساز با جوملا 1.7 رو کامل بدست بیارید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر