power2 4 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام وخسته نباشید دوستان بنده امروز با موردی برخورد کردم که بسیار ناراحت شدم.بند قصد تبادل لینک با یک سایت رو داشتم که البته خود اون شخص این درخواست رو ارسال کرده بود.بعد از لینک کردن ایشون یک ایمیل برای بنده ارسال شد که در این ایمیل این شخص بسیار ناراحت شده بودند! ایشون می گفتن که لینک ایشون رو گوگل نمیبینه چون ایشون view page source روزده بوده و لینک خود رو به مثل شکل زیر دیده بوده: ایشون تاکید به این قسمت داشتن href="/banner/سایت-خبری-کنجکاو چون ادرس سایت خود رو نمی دیدن و لینک شدن توسط ماژول خود هسته انجام می شود بنده از سیستم بنر خود هسته جومولا استفاده می کنم ،ایا واقعا گوگل این لینک ها رو نمی بینه؟ در صورتی که امکانش هست مختصرا توضیح دهید با تشکر یا حسین (ع) سایت خبری کنجکاو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در آذر 90 از دوستان کسی جواب سوال بنده رو نمی دونه.،؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در آذر 90 تا اونجایی که بنده اطلاع دارم حق با اون شخص بوده،و بهتره که برای تبادل بنر و تبادل لینک از افزونه تبادل لینک استفاده کنید که تو خود جومینا هم منتشر شده، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام خوب دوست عزیز بهتره بطور مستقیم لینکش کنید نه مشکلی واسه گوگل ایجاد نمیکنه برای گوگل مهم اینه که سایت از کجا لینک گرفته شما از سایت خودت با فایرفاکس روی لینکشون کلیک کن بعد از اینکه باز شد برو به منوی تولز روی پیج اینفو کلیک کن referring URl رو ببین ادرس شما رو نوشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان درسته مهم لینک شدن سایت مورد نظر هست ولی از لحاظ سئو این لینک خیلی ضعیف هست برای سئوی بهتر باید در لینک تایتل سایت باشه و اسم سایت مورد نظر به طور مستقیم لینک باشه چون گوگل به نحوه لینک شدن سایت هم اهمیت میده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر