reza1388 5 ارسال شده در آذر 90 با سلام و خسته نباشید من سایتی خبری دارم و کاربران عوض شده اند و وقتی مطلبی وارد می کنند وارد صفحه اصلی سایت می شود و نشان داده می شود من می خواهم طوری باشه که آن ها بعد از ورود به مدیریت خود و نوشتن مطلب خود مطلب توسط مدیر تایید شود و بعد نشان داده شود با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 با سلام و خسته نباشید من سایتی خبری دارم و کاربران عوض شده اند و وقتی مطلبی وارد می کنند وارد صفحه اصلی سایت می شود و نشان داده می شود من می خواهم طوری باشه که آن ها بعد از ورود به مدیریت خود و نوشتن مطلب خود مطلب توسط مدیر تایید شود و بعد نشان داده شود با تشکر :thankyou: سلام به قسمت مدیریت کاربران برو ، یوزرمورد نظرت رو انتخاب کن و در قسمت مشخصات کاربر ، گروه رو مثلا بگذار نویسنده ، که فقط میتونه بنویسه و بعد از تایید مدیر ، در سایت نمایش داده میشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در آذر 90 من طوری می خوام که کاربر تو سایت وارد اکانت خودش میشه بعد توی منوی اصلی یک گزینه داشته باشه نوشتن مطلب که دیگه وارد مدیریت سایت نشه من این کار کردم ولی بازم نشده بدون اجازه رو سایت میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 من طوری می خوام که کاربر تو سایت وارد اکانت خودش میشه بعد توی منوی اصلی یک گزینه داشته باشه نوشتن مطلب که دیگه وارد مدیریت سایت نشه من این کار کردم ولی بازم نشده بدون اجازه رو سایت میاد اگه شما گروه رو نویسنده بگذاری امکان نداره بتونه بفرسته! گروه پایین تر از ناشر امکان ارسال بدون اجازه رو ندارند یا بگذار نویسنده یا بگذار ویرایشگر کاربر تو سایت وارد اکانت خودش میشه بعد توی منوی اصلی یک گزینه هست نوشته ارسال مقاله که دیگه وارد مدیریت سایت نمیشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر