محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان. من یک افزونه فارسی برای تبادل پیام برای جوملا 1.7 می خوام؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام افزونه جهت پیام خصوصی یا نظر دهی مطالب!؟ (در خصوص هر دو قبلا در انجمن بحث شده...!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 من هر چی که گشتم فقط این بود فزونه تبادل پیام (UddeIm) که برای جوملا 1.5 هست. اما جوملای من 1.7 هست.:1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 خدمت شما: http://extensions.joomla.org/extensions/communication/pms/3206?qh=YToxOntpOjA7czo2OiJ1ZGRlaW0iO30%3D موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 فارسی که نیست!:afro::afro::afro::afro::afro::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 خیر، نسخه فارسی سازگار با جملا 1.7 در حال حاضر موجود نیست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 من الان کامپوننت uddeIM را از سایتش نصب کردم پیش فرض فارسی را هم داشت و تمامی محیط کامپوننت فارسی بود بسته اش کامله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 من دانلود ش کردم ولی یکی نوشته com_uddeim دیگری com_uddeim_j16 من کدومش رو باید نصب کنم. وقتی هر کدوم رو می زنم می گه مشکل در اپلود فایل و وقتی هم در پوشه tmp /می ریزم و بعد می خوام نصب کنم می گه نام فایل وارد نشده. البته خودِ فایل زیپ رو تو پوشه tmp گذاشتم.:1::1::1::1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 آنجا باید فایل را از زیپ خارج کنید. برای من نه در هاست و نه در لوکال مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام com_uddeim ---> جوملا 1.5 com_uddeim_j16 ---> جوملا 1.6 / 1.7 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر