maka133 5 ارسال شده در آذر 90 جناب مرادي ميشه راهنمايي كنيد ببينم چه جوري ميشه بك گراند سايتم رو تصحيح كنم .چون آقاي تهراني به بنده گفتن بايد ادامه بك گراندو بايد كد رنگ رو بدي ادامه بده .بلد نيستم من فقط طبق راهنمايي آقاي تهراني عكسو با بك گراند قالب ايشون عوض كردم ولي كل صفحه رو نميپوشونه. www.shabestary.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام کافیه شما این کد رو در خط 5 فایل template.css جایگزین کنید: body { background-color: #2C2C2D; background-image: url("../images/bg.gif"); background-position: center top; background-repeat: repeat-x; font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 20px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در آذر 90 سلام کافیه شما این کد رو در خط 5 فایل template.css جایگزین کنید: body { background-color: #2C2C2D; background-image: url("../images/bg.gif"); background-position: center top; background-repeat: repeat-x; font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 20px; } اقاي مرادي عزيز كلا بك گراندم بهم ريخت لطفا چك كنيد. ضمنا من بك قبلي رو با بك خودم فقط عوض كرده بودم.اونم تو فوتو شاپ مختصاتشو عين خودش ساختم . چه كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 شما به احتمال زیاد اشتباه جایگزاری کردید و شاید یک { اضافه مونده باشه در هر صورت اگر به کد دقت کنید شما فقط کافیه کد رنگ زیر رو جایگزین کد رنگ قبلی کنید: background-color: #2C2C2D; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در آذر 90 ممنون از راهنمايتون انجام شد فقط يه كوچولو ديگه ايراد داره ميشه كمكم كنيد اينم حل كنم . لطفا يه بار ديگه چك كنيد.يه نوار ابي باريك ديگه مونده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر