A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام مي دونم سوالم با يكم گشتن پيدا مي شه ولي واقعا وقت نداشتم الانم رو هوا دارم مي نويسم. من مي خوام به pagination جوملا يه سبكي بدم حالا مثلا رنگي ترازبندي چيزي. از چه كلاس پيش فرضي از جوملا بايد استفاده كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام آقا سعید!هر کاری می کنم انگار این وسط چین نمی شه اول اومدم تو css کلاسشو زدم .pagenav{ text-align:center; } جواب نداد! برای اطمینان بعد هم رفتم تو components/com_contents/tmp/.../default.php قسمتی که اومده pagination را لود کرده خودم جلوش یه span زدم و این کلاس را بهش دادم..بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دموی سایت بدی بهتر میشه راهنمایی کرداز این مطلب هم میتونی استفاده کنی: http://forum.joomina.ir/thread-5364.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما آقا اون چیزی که مد نظر شما است اینطوری نمیشه باید کلا pagination را تغییر بدی زنگ بزن بهت بگم چطوری قادری جان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر