kiyarashasadi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من هر لینکی داخل سایتم کلیک میکنم صفحه با پیغام زیر باز میشه Not Found The requested URL /کراتینه-مو- was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_mono/2.6.3 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.30 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.30m30.com Port 80 آدرس سایت www.30m30.com ممنون راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla_man 5 ارسال شده در آذر 90 من مشکلی رو که میگی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با غیر فعال کردن سئو باز هم این مشکل رو دارید!؟ (اگر خیر، قبلا راهکار فعال کردن سئو بدون بروز مشکل توضیح داده شده... [جستجو پیشرفته]) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام سایت شما درسته !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام من هم مشکلی ندیدم اما مشکل به خاطر استفاده از لینک های فارسی پیش میاد که خب خوش بختانه رفع شده برای شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر