omidgs 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من میخوام متن لینک ادامه مطلب رو عوض کنم یعنی میخوام از ادامه مطلب به متن کامل خبر تغییر کنه دوستان لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز قبلا در انجمن بحث شده در این باره ابتدا جستجو کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidgs 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز قبلا در انجمن بحث شده در این باره ابتدا جستجو کنید! سلام اول کلی گشتم در موردش الانم دوباره گشتم اما چیزی پیدا نکردم ، لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 سلام از منوی محتوا/مدیریت مطالب/مطلب مورد نظر رو انتخاب کنید و در قسمت /پارامترهای پیشرفته/متن ادامه مطلب : جایگزین را انتخاب کنید و "متن کامل" رو وارد کنید البته من در اینو میدونم باز ممکنه روش درست تری هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 برای تغییر متن ادامه مطلب باید ترجمه کلمه READMORE را ویرایش کرد که این لغت رو می تونید در پوشه language و فایل fa-IR.ini در خط شماره 264 ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر