kambizkhalafi 3 ارسال شده در آذر 90 سلام من قالب خبری میخواستم شبیه سایت SNN.ir با تشکر قبلاً دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام این سایت با جوملا کار نشده قالب آماده که مثل این سایت باشه من تا حالا ندیدم ولی می تونید قالب این سایت رو به صورت Html ذخیره کنید و با استفاده از آموزش های موجود در انجمن قالب html رو به قالب جوملا تبدیل کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آذر 90 دوباره سلام طراحی این قالب برای جوملا 1.7 چقدر تمام میشه ممنون میشم به من پیام بزنید لطفاً با انصاف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام قالب خوبیه از نظر زیبایی اما برای یه سایت خبری فک کنم موقعیتاش کمه قالب های خبری که تو جومینا منتشر شده خیلی بهترن به نظرم به هر حال اگه دقیق همین رو می خوای می تونی بگی برات طراحی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر