M K 2 3 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان کسی افزونه برچسب (تگ) رو برای 1.5.25 نداره لطف کنه ؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام قبلا در انجمن منتشر شده با کمی جستجو به نتیجه می رسید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آذر 90 باور کنید هم تو سایت و هم تو انجمن جستجو کردم :1: اگر لینکی داشته باشید ممنون می شوم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فرمایید http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid= آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در بهمن 90 یا سلام خدمت دوستان و تشکر از این افزونه خوب دوستان این plugin ش که واسه xmap هست اصلا نصب نمیشه و ارور میده این پلاگین xmap اش چه کمکی میتونه بکنه؟ آیا باعث میشه که تو xmap نشون بده و گوگل بشناسه؟برای jmap کاری نمیشه کرد؟ ولی در حالت عادی وقتی خود url رو هم سرچ میکنیم هیچی نمیاره! یه سوال دیگه:این برنامه با برنامه های برچسب که بحثش شد مثل کامپوننت ایجاد برچسب Custom Properties و کامپوننت RfCloud چه تفاوتی میکنه؟کذوم برای موتور های جستجو مناسب ترن؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا سوال جدید را در مطلب جدید مطرح نمایید (قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا سوال جدید را در مطلب جدید مطرح نمایید (قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان سوال من جدید نیست در رابطه با همین تاپیکه! حالا به جواب نمیرسیم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید از این کامپوننت استفاده کنید یکی از بهترین افزونه های ایجاد برچسب برای جوملاست http://forum.joomina.ir/thread-6545.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در بهمن 90 فرقشون چیه؟ برای گوگل کدوم بهتره؟ فرقشون چیه؟ برای گوگل کدوم بهتره؟ من سوالاتم رو درباره همین افزونه مطرح کرده بودم... پس تو همون تاپیک میپرسم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر