محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام به تمامی دوستان کسی هست که بتونه این قالب رو فارسی کنه؟ از دوستان اگه کسی هست که بتونه فارسی سازی کنه خیلی ممنون می شم! شدیدا به این قالب نیاز دارم. پیشاپیش از همه دوستان خوبم تشکر می کنم دمو قالب دانلود قالب تصویر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز با مطالعه آموزش های موجود در انجمن شما خودتون هم می تونید این کار رو انجام بدید. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام اقای مصطفی افروزی خسته نباشید من خوندم ولی چیز زیادی یاد نگرفتم. اگه دوستان لطف کنند فارسی کنند خیلی .خیلی .خیلی . ممنون میشم :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::1:. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 من برای شما انجامش میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 irclub ازت خیلی ممنون هستم:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667-1 0 ارسال شده در آذر 90 دورد دوست عزیز زحمت بکشید بسته رو دانلود کنید و نصبش کنید رو هاست مشخصات رو .خ کنید تا فارسی سازی و ترزیق فونت انجام بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 رو هاست نصب هست:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر