mitrafarshbaf 4 ارسال شده در شهریور 89 این قالب رو همین امروز ساعت 7 صبح طراحی کردم هدیه می دم به همتون امیدوارم خوشتون بیاد دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در شهریور 89 خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه ببینم با آرنیستر درستش کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitrafarshbaf 4 ارسال شده در شهریور 89 ممنون از لطفتون بله با آرتیستره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 ببین دوست عزیز یکم تو فارسی سازی مشکل داره. مثلا قسمت contentش راست چین نشده.یا مثلا ماژول های right,left که الان فعالن هم راست چین نیستند.(این مشکلات تو قالب قبلی هم که معرفی کرده بودید وجود داره.ولی وقت نشده بود که بگم.) ولی در کل رنگ بندیش قشنگه و رنگ هایی که استفاده کردی بهم میان که خیلی مهمه.فارسی سازیش زیاد کاری نداره. ممنون و موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام ممنونم:thankyou: درستش میکنید یا دانلود کنیم خودمون دست به کار بشیم:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitrafarshbaf 4 ارسال شده در شهریور 89 اگه می تونید خودتون درست کنید من هم در اولین فرصت درسش می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در فروردین 91 ای بابا همه موضوعات عکساشون خرابه و نمیشه فهمید چی هستن مدیران یه کاری بکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز عکس ها چون در آپلودسنتر قدیمی جوملا آپلود شده اند ، نمایش داده نمی شوند. شما قالب را دانلود کنید و داخلش پوشه اش ، عکسش موجود است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر