mk21 56 ارسال شده در آذر 90 با سلام خوب به تصویر زیر نگاه کنید من میخوام بین ادامه مطلب و نظرات و بازدید ها یه کم فاصله بذام تا اینقد به هم نزدیک نباشن یا اگر بشه این سه قسمت رو تبدیل به سه دکمه کنم که این کدها در قسمت tpl_links جی کامنت هستش لینک مربوط به کد قسمت مورد نظر کسی از دوستان میتونه کمک کنه پیشاپیش ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام برای اینکار باید سی اس اس رو تغییر بدید اول با تغییر سی اس اس قالب مکان ادامه مطلب رو عوض کنید برای نظرات هم باید سی اس اس جی کامنت ویرایش بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 90 سلام برای اینکار باید سی اس اس رو تغییر بدید اول با تغییر سی اس اس قالب مکان ادامه مطلب رو عوض کنید برای نظرات هم باید سی اس اس جی کامنت ویرایش بشه ممنون اقای دفاعی عزیز خودم میدونم که باید این چیزا ویرایش بشه یه کم کمک و راهنمایی میخوام بیشتر ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر