shs1366 1 ارسال شده در آذر 90 سلام خسته نباشید من پلاگین مدیریت کش رو از جومینا دانلود کرده و در جوملا 1.7 نصب کردم سایتمو بهم ریخته چون ماله 1.7 نیست حالا می خواهم پاکش کنم پاک نمیشه می خواستم ببینم توی پوشه پلاگین در فایل سیستم ، آیا پوشه ای بنام کش وجود داره یا نه یعنی میخوام مطمئن بشم که این پوشه که وجود داره اگه پاکش کنم سایت بهم نمیریزه؟ توی پابلیک اچ تی ام ال پوشه پلاگین پوشه سیستم پوشه کش وجودش برای سایت ضروریه یا نه؟ هر چه زودتر راهنماییم کنیدحذف رابط: فايل manifest نامعتبر. پلاگین کش غیر فعاله ولی وقتی حذفش می کنم پیام حذف رابط: فايل manifest نامعتبر. رو مینویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز کافیه پوشه هایی که تو فایل نصبی افزونه هست رو از هاستت پاک کنی البته اول برو جداول مربوط به افزونه رو از دیتابیست حذف کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آذر 90 پاک کردم ولی توی جوملا اون افزونه رو دوباره میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 حتما درست حذف نکردی جداول دیتابیس افزونه رو کامل حذف کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آذر 90 منظورتون از جداول چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 تو انجمن بحث شده کمی جستجو کنید حذف جداول دیتابیس با استفاده از phpmyadmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر