A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام يه سوال از متخصصان دارم من مطمينم رو سي اس اس تغيير اشتباهي ايجاد نكردم ولي سايت ناگهان تغيير چهره داد و در هم شد و من اصلا داشتم جاي ديگه از سي اس اس و ويرايش مي كردم و مطمينم خطاي سينتاكسي هم نداشتم. چه مشكلي مي تونه باشه؟. آبروم در خطره:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 علیرضا جان لطفاً دمو قرار بده؟ یا بیشتر توضیح بده بگو داشتی چه کاری انجام می دادی؟ کدام قسمت سی اس اس را ادیت می کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 الان سايت زير را ببين ستار عزيز Perspolis-viva.com بك گراند پشت پرسده قالب بندي مطالب. ورود اسلايد شو و خيلي چيزاي ديگه پريده. در حالي كه كد مثلا بك گراند صحيح و سالم سر جاشه عكسشم هست و من داشتم مكان نگه دارنده مطالب جا به جا مي كردم ولي به محض اين كه اينجوري شد سيو قبلي سي اس اس رو كامل پيست كردم اينجا ولي بازم اينجوريه. به عمرم همچين چيزي نديده بودم. بد بختني اينه سي اس اس كاملا درسته و نمي دونم همين مشكل الان و كجا دًرست كنم. خودم به فكرم اين رسيد شايد مثلا يه {. را نبسته بودم و اينجوري شده ولي هيچ باگي تو كد وجود نداره:huh::s:s الان سايت زير را ببين ستار عزيز Perspolis-viva.com بك گراند پشت پريده قالب بندي مطالب. ورود اسلايد شو و خيلي چيزاي ديگه پريده. در حالي كه كد مثلا بك گراند صحيح و سالم سر جاشه عكسشم هست و من داشتم مكان نگه دارنده مطالب جا به جا مي كردم ولي به محض اين كه اينجوري شد سيو قبلي سي اس اس رو كامل پيست كردم اينجا ولي بازم اينجوريه. به عمرم همچين چيزي نديده بودم. بد بختني اينه سي اس اس كاملا درسته و نمي دونم همين مشكل الان و كجا دًرست كنم. خودم به فكرم اين رسيد شايد مثلا يه {. را نبسته بودم و اينجوري شده ولي هيچ باگي تو كد وجود نداره:huh::s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام خب قالب رو لوکال نصب کن ببین همین مشکل رو داره؟ شاید سرورت دچار مشکل شده یا شایدم جوملات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام علیرضا جان اصلا برای بکگراند(یاهمون body) کدعکسی تعریف نشده که بخواد لود بشه یا لود نشه کمی واضحتر بگو کدوم قسمت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 كد عكس براي بك گرا ند را به كلاس page_bg دادم و كامل هم كار مي كرد و كلا همه چي درست است ولي سايت خراب نشون مي ده سلام خب قالب رو لوکال نصب کن ببین همین مشکل رو داره؟ شاید سرورت دچار مشکل شده یا شایدم جوملات در ضمن كاري جناب دفاعي گغتند هم اتفاقا مي خواستم امروز انجام بدم. ولي قبلش يه چيز ديگه رو مي خوام تست كنم:heart:وايييييييييي. اصلا يه چيزي شد كه باورم نمي شه. هر كي ببينه مي خنده:D. به اي يه مورد فكر هيچ كس نمي رسه. من اصلا واسه يه كار ديگه premission هاي فولدرقالب را 777 كردم و درست شد:huh: اين مدليشو نديده بودم كه حالا ديدم. تجربه شد ممنون از همه دوستان گل البته فعلا درسته ممكنه از شانس گند من دوباره از اين معجزه ها به تورم بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر