clik8000 102 ارسال شده در آذر 90 سلام بر عزیزان یه قالب واسه ایام محرم طراحی کردم که امیدوارم خشتون بیاد؟ فقط چون سرم شلوغه امکان کدنویسی واسم مقدور نست اگه کسی خواست کدنویسی کنه بهم پ.خ بده فایل psd رو واسش بفرستم اردتمند عابدینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست من خوبی اما به نظرم این قالب خیلی ......ساده است عزیزم ولی موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام قالب خوبیه یکم روی منوی های بالا کار کنی بهتر میشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 سلام psd رو برای من بفرستید تا قبل از محرم قالب آماده بشه با تشکر از وقتی که برای این psd گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla_man 5 ارسال شده در آذر 90 دستت درد نکنه فقط به قول آقای افروزی منوی بالا یکم کار داره و البته اگه ارتفاع طرح حسین که بعنوان فوتر سایت در نظر گرفتی رو کم کنی بهتر به نظر میرسه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 از کجا باید دانلود کنیم و نصب کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز این قالب فقط یک عکس هست هنوز تبدیل به قالب نشده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر