Arashk 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من این کد قرار دادن مطالب رو گزاشتم توی قالبم اما مشکل اینه به جای اینکه هر مطلب رو که میزنه توی یه div جدا باشه همه مطالبرو توی همون div میزنه که بسیار بد ریخته برای حل این مشکل چه کنم ؟ اینم کده قسمت نشان دادن مطالبم میشه بگین مشکلش کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز این کد که تو دایو گذاشتی مطالب جوملا رو پشت هم نشون میده برای جدا شدن مطالب باید واسه کلاس article_separator کد بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز برای اینکه مطالب را از یکدیگر جدا کنی نیاز داری به کد نویسی در قالب ولی روشی که آقای دفاعی گفتند هم یک ترفند هست که می تونی به کلاس article_separator یک عکس بدی و مطالب را با اون جدا کنی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arashk 0 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز برای اینکه مطالب را از یکدیگر جدا کنی نیاز داری به کد نویسی در قالب ولی روشی که آقای دفاعی گفتند هم یک ترفند هست که می تونی به کلاس article_separator یک عکس بدی و مطالب را با اون جدا کنی موفق باشید ببخشید متوجه منظورتون نشدم منظورتون چیه یه عکس بدی میشه یه مثال بزنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 90 یعنی برای بگراند این دایو یک عکس تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای اینکار باید شما فایل های پوشه com_content رو ویرایش کنید قبلا در این باره در انجمن بحث شده و راهنمایی لازم صورت گرفته جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arashk 0 ارسال شده در آذر 90 والا من که نفهمیدم یه بک گراند چه تاثیری توی چندتا کردن دایوها داشته باشه اما خوب بازم اونکارو کردم و نشد برای اینکار باید شما فایل های پوشه com_content رو ویرایش کنیدقبلا در این باره در انجمن بحث شده و راهنمایی لازم صورت گرفته دوست عزیز من سعی کردم جستجو کنم اما با هر چیزی که جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 از گوگل و جستجوی پیشرفته استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر