کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 با سلام فکر کنم هرچی مشکل عجیبه برا من پیش میاد من وقتی که میخوام توسط اینترنت اکپلورر یک فایل ورد (word) رو باز کنم با مشکل مواجه میشم فایل ورد به زیپ تبدیل میشه و نمایش داده نمیشه برا مثال این فایل رو با ie دانلود کنید http://pasargad.sums.ac.ir/media/documents/doc/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%2089.docx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 با سلام فکر کنم هرچی مشکل عجیبه برا من پیش میاد من وقتی که میخوام توسط اینترنت اکپلورر یک فایل ورد (word) رو باز کنم با مشکل مواجه میشم فایل ورد به زیپ تبدیل میشه و نمایش داده نمیشه برا مثال این فایل رو با ie دانلود کنید http://pasargad.sums.ac.ir/media/documents/doc/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%2089.docx سلام نام فایلت رو انگلیسی کن بعد ببین مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigr 0 ارسال شده در آبان 90 البته ممکنه که افیس شما هم 2003 باشه در ضمن بهتر فایل افیس همیشه اول تبدیل به زیپ کنید بعد اپلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 با سلام فکر کنم هرچی مشکل عجیبه برا من پیش میاد من وقتی که میخوام توسط اینترنت اکپلورر یک فایل ورد (word) رو باز کنم با مشکل مواجه میشم فایل ورد به زیپ تبدیل میشه و نمایش داده نمیشه برا مثال این فایل رو با ie دانلود کنید http://pasargad.sums.ac.ir/media/documents/doc/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%2089.docx سلام نام فایلت رو انگلیسی کن بعد ببین مشکل داره؟ آره هنوز هم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام راستش وقتی این مشکل فقط برای ie هست یعنی مشکل از مرورگره خب حالا شما چرا انقدر اصرار داری فایل ورد رو بذاری یا پی دی اف بذار یا زیپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 سلام راستش وقتی این مشکل فقط برای ie هست یعنی مشکل از مرورگره خب حالا شما چرا انقدر اصرار داری فایل ورد رو بذاری یا پی دی اف بذار یا زیپ از راهنمایی ها ممنون راستش این سایت به سفارش بیمارستان پاسارگاد اماده کردم و مطابق نظر اونها اما مجبورم تمام فایلها رو به pdf تبدیل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیزم نظر مشتری مهمه اما مهمتر اینه که چه کاری بهتره بهشون بگو که اگه کاربر فونت ها رو نداشته باشه فایل بهم میریزه بهتره از فایل پی دی اف استفاده بشه البته قبلش یه بار فایل رو با فرمت doc. هم بذار ببین همین مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیزم نظر مشتری مهمه اما مهمتر اینه که چه کاری بهتره بهشون بگو که اگه کاربر فونت ها رو نداشته باشه فایل بهم میریزه بهتره از فایل پی دی اف استفاده بشه البته قبلش یه بار فایل رو با فرمت doc. هم بذار ببین همین مشکل رو داره نه قبلا تست کردم فایلهای doc مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 ببینید ie کلا فقط با همین نوع فایل مشکل داره اینو تو گوگل سرچ کن hello filetype:docx بعد فایل های جستجو شده رو با ie باز کن همین مشکل رو داره حالا اگه مشتری اصرار داره با پسوند doc. فایلها رو قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر