pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به دوستان من زمانیکه برای یک مطلب ادامه مطلب در نظرمیگیرم در صفحه اول نمایش داده نمی شه , در قسمت مجموعه ها هم که برای مجموعه اون مطالب در نظر گرفتم در ادامه مطلب به جای نمایش دکمه ادامه مطلب ارور زیر رو میده Warning: sprintf() [ function.sprintf]: Too few arguments in /home/comnasse/public_html/libraries/joomla/methods.php on line 138 ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 با سلام با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 با قالب پیش فرض مشکل حل شد ! من از قالب ZT ZANA استفاده می کنم آیا راهی هست برای حل این مشکل ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام قالب رو یکبار حذف و دوباره نصب کنید شاید فایل قالب مشکل داره و درست دانلود نشده رو لوکال هستید یا هاست؟ اگر آنلاین هستید دمو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 سلام قالب رو یکبار حذف و دوباره نصب کنید شاید فایل قالب مشکل داره و درست دانلود نشده رو لوکال هستید یا هاست؟ اگر آنلاین هستید دمو بذارید نه دوست عزیز بر روی هاست هست از دوستان کسی با ابن قالب کار نکرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 یک بار دیگه این قالب رو از یک سرور دیگه دانلود کردم و دوباره نصب کردم ولی همچنان مشکل باقیست ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما قالب رو نصب میکنید یا بسته نصبی قالب رو ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 سلام شما قالب رو نصب میکنید یا بسته نصبی قالب رو ؟؟ منظورتونو متوجه نمی شم دوست عزیز من از توی بسته نصبی فایلهای مربوط به قالب رو به صورت زیپ شده در آوردم و اونو نصب کردم ولی فرقی نکرد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما وقتی بسته قالب رو دارید در داخل بسته چند فایل زیپ هست یکی quickstart هست که بسته آسان نصب هست و مثل یک جوملا نصب میکنید و دیگری فایل قالب هست که شما میتونید از طریق نصب و حذف در مدیریت جوملا اون رو نصب کنید حالا شما کدوم یک رو نصب میکنید که به مشکل برمیخورید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 شما وقتی بسته قالب رو دارید در داخل بسته چند فایل زیپ هست یکی quickstart هست که بسته آسان نصب هست و مثل یک جوملا نصب میکنید و دیگری فایل قالب هست که شما میتونید از طریق نصب و حذف در مدیریت جوملا اون رو نصب کنید حالا شما کدوم یک رو نصب میکنید که به مشکل برمیخورید؟؟ من در ابتدا از فایل quickstrat استفاده کردم بر روی هاست و بر روی اون تغییرات رو دادم که دچار مشکل شدم ! بعد قالب رو پاک کردم و فایلهای مربوط به قالب رو از داخل یه بسته دیگه quickstart که دوباره دانلود کرده بودم نصب کردم که بازم مشکل داشت ! در انتها فایلهی قالب رو از بسته installpakage زیپ کردم و دوباره نصب کردم و باز هم مشکل باقیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 در جوملا 1.5 میتونید بدون نصب هم قالب رو کپی کنید شما وقتی بسته نصبی رو نصب کردید مشکل نداشتید پس قالب و بسته سالم هست شما باید در اعمال تغییرات دقت کنید تا به مشکل بر نخورید احتمالا از همان تغییرات قبلی مشکل دارید قالب های تجاری علاوه بر فایل قالب پلاگین هایی هم داره و معمولا برای اجار نیاز به نصب پلاگین داره شما باز بسته نصبی رو نصب کنید و در اعمال تغییرات احتیاط کنید ابتدا بک آپ بگیرید و تغییرات رو اعمال کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 در جوملا 1.5 میتونید بدون نصب هم قالب رو کپی کنید شما وقتی بسته نصبی رو نصب کردید مشکل نداشتید پس قالب و بسته سالم هست شما باید در اعمال تغییرات دقت کنید تا به مشکل بر نخورید احتمالا از همان تغییرات قبلی مشکل دارید قالب های تجاری علاوه بر فایل قالب پلاگین هایی هم داره و معمولا برای اجار نیاز به نصب پلاگین داره شما باز بسته نصبی رو نصب کنید و در اعمال تغییرات احتیاط کنید ابتدا بک آپ بگیرید و تغییرات رو اعمال کنید. در پناه حق... من در ابتدا دوست عزیز از بسته quick start استفاده کردم و لی برای ادامه مطلب با این مشکل روبر وشدم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما اول گفتید که بسته رو نصب کردید و در ابتدا مشکلی نداشت! و بعد از تغییرات مشکل ایجاد شد! اگه از همان اول مشکل داشتید پس مشکل از بسته نصبی شماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آبان 90 شما اول گفتید که بسته رو نصب کردید و در ابتدا مشکلی نداشت! و بعد از تغییرات مشکل ایجاد شد! اگه از همان اول مشکل داشتید پس مشکل از بسته نصبی شماست شما بسته تست شده ای رو سراغ ندارید برای جوملا 1.5 متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام من بسته تست شده ای رو ندارم شما باید خودتون تست کنید میتونید در نت جستجو کنید این رو هم در نظر بگیرید که قرار دادن این بسته ها در انجمن ممنوع میباشد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در آذر 90 من با چنتل قالب که از سرور های مختلف دانلود کردم چک کردم ؛ متاسفانه با همه این مشکل هست !! قالب دیگه ای تو این مدل قالب که تغییر رنگ رو به کار بر اجازه بده سراغ ندارید ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 معمولا قالب های این شرکت این امکان رو دارن میتونید از قالب های دیگه این شرکت استفاده کنید مثل zt kaupi یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر