irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 قالب حسین جانم تقدیم به حسینی های ایران این دوّمین قالب جوملایی هست که من طراحی می کنم نام این قالب حسن جانم هست که به مناسبت محرم طراحی شده و به صورت رایگان منتشر شده ********** برای دریافت قالب اینجا کلیک کنید موفق باشید:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام ممنون به خاطر قالبتون ولی چندتا نکته هست که باید خدمتتون عرض کنم فایل رو در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود کنید اسکرین شات بزرگ و یا دمو قالب رو قرار بدید نکته سوم اینکه فایل xml قالبتون مشکل داره سرمنو ها و پس زمینه رو باید بیشتر کار می کردید امیدوارم گفته های من به طرح های بعدی تون کمک کنه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشكر كه قالبتان را رايگان براي دانلود قرار داديد اما نصب نميشه و مشكل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 فایل templateDetails.xml رو باز کنید و خط ReadMe.txt رو حذف کنید و بعد ذخیره و قالب رو نصب کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 از نکته هایی که گفتید ممنونم و در طراحی قالب های بعدی اونها را مدنظر می گیرمقالب تصحیح شد قالب را با لینک جدید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidtbt 0 ارسال شده در آذر 90 سلام. نصب نمیشه این ارور را میده JInstaller::install: فایل 'C:\wamp\www\Joomla_Persian_1.5.25-Stable-Full_Package\templates\moharam\template_thumbnail.png' وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام احتمال زیاد این فایل در xml قالب تعریف نشده شما پوشه قالب رو در پوشه template سایت خود کپی کنید و از طریق مدیریت جوملا اون رو برروی سایت خود پیشفرض قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آذر 90 با عرض معذرت قالب را از اینجا بدون مشکل دانلود کنید دمو:school.irantechnic.net ببخشید من تازه کارم مونده تا حالا مثل طراحان بزرگ قالب بشم ولی این لینک بدون مشکل هست اگه ایرادی داره بگید تا بر طرف کنم از همکاری شما ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 قالب رو با چه ورژنی از آرتستر طراحی کردید؟ مثل اینکه درست فارسی سازی نشده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آذر 90 با ورژن 2.3.0.23326 راستش من خودم اون را فارسی سازی کردم اگه امکاناش هست یه آموزش کامل بدید که چه جوری فارسی سازی کنم ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر