arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 سلام وقت بخیر بنده در طراحی سایت زیر از قالب zetes استفاده کرده ام ... www.taxibu.ir در وسط پایین صفحه در موقعیت user 5 ار ماژول تصاویر تصادفی خود جوملا استفاده کردم ... اما همانطور که می بینید که اینکه اندازه کادر و تصویر هر دو بخش گزارش تصویری (user 4 ) و تصویر روز ( user 5 ) یکسان هست ( 280 در 230 ) اما عکس بخش تصویر روز با ماژول های کناری هم تراز نیست ... از دوستان و اساتید درخواست دارم بنده رو جهت رفع این مشکل راهنمایی بفرمایند ... با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 این مشکل از مرورگر شماست مرورگر خودتون رو ارتقا بدین درست میشه در کل ایراد توی قالب شماست سلام وقت بخیر بنده در طراحی سایت زیر از قالب zetes استفاده کرده ام ... www.taxibu.ir در وسط پایین صفحه در موقعیت user 5 ار ماژول تصاویر تصادفی خود جوملا استفاده کردم ... اما همانطور که می بینید که اینکه اندازه کادر و تصویر هر دو بخش گزارش تصویری (user 4 ) و تصویر روز ( user 5 ) یکسان هست ( 280 در 230 ) اما عکس بخش تصویر روز با ماژول های کناری هم تراز نیست ... از دوستان و اساتید درخواست دارم بنده رو جهت رفع این مشکل راهنمایی بفرمایند ... با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز من الان سایتتون رو دیدم اصلا چنین مشکلی نداره! آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر