میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 90 با سلام مجدد در آموزش نصب جوملا بر روی هاست که توسط جناب تهرانی نوشته شده در مرحله سوم برای قسمت نام هاست فرمودند localhost من دارم روی هاست رایگان گیگپا نصب میکنم. شک کردم شاید باید نام هاست رو چیز دیگه انتخاب کنم. همچنین نام پایگاه داده رو چی باید بنویسم؟ پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 خود آن سایت آموزشش را داره. شما همون localhost را وارد کن و دیتابیس هم می سازی که پیشوندش نام کاربری و ادامه اش نام پایگاه است نام پایگاه چیز خاصی نباید باشه آموزش مدیریت دیتا بیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام در آموزش نصب جوملا بر روی هاست که توسط جناب تهرانی نوشته شده در مرحله سوم برای قسمت نام هاست فرمودند localhost من دارم روی هاست رایگان گیگپا نصب میکنم. شک کردم شاید باید نام هاست رو چیز دیگه انتخاب کنم. به کنترل پنل هاست وارد شده و در کنار صفحه کنترل پنل MySQL host name رو کپی کنید به عنوان نام هاست وارد کنید همچنین نام پایگاه داده رو چی باید بنویسم؟ این فیلم کمکتون می کنه http://gigfa.com/tutorials/vistapanel/mysql/mysql.htm آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر