M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان سایت زیر که دمو یک سایت خبری است با چه بسته ایی مطالب اصلی سایت رو به شکا زیز در اورده http://www.demo.parsivision.com/navid/ یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 ســـلام یکم مطلبتون گنگ هست لطفا کمی بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز:shy: این سایت مطلب و عکس رو درج میکنه ولی خود سایت در صفحه اصلی تصویر کوچک شده را با خبر محدود شده منتشر میکند. در صورتی که درادامه مطلب تصویر با اندازه واقعی و خبر هم کامل نمایش داده می شود. ترتیب مرتب اخبار کنار هم یا علی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در آبان 90 با عرض سلام دوست عزیز دمویی که عرض کردید با جوملا کار شده و قالب هم با برنامه آرتیستر طراحی شده است. اگر سوال دیگری بود در خدمتیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 سلام جناب majidghaffari اینا رو میدونم ! منظور من کامپوننتی که خبرهای صفحه اصلی این سایت رو مرتب میکنه چی هست؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز برای این کار 2 تا افزونه فوق العاده وجود داره یکیش که گلوبال نیوز معروف هست که تو جومینا فارسی شده هم هست دیگری هم آیدانیوز هست که اونم فارسی شدش موجود هست اما افزونه ای که این سایت استفاده کرده لینک این افزونه این هستش http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/latest-news/5434 بازم اگر سوالی بود بفرمائید.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 درود من تمام بسته هایی که این سایت نصب کرده نصب کردم ولی باز هم درست نشد !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 میشه بفرمایید چطور بعد از نصب تنظیمش کنم که کار بده ؟ ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 میشه بفرمایید چطور بعد از نصب تنظیمش کنم که کار بده ؟ ممنونم:thankyou: کدوم افزونه؟ گلوبال نیوز یا آیدانیوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در آبان 90 با سلام فکر کنم اینجا انجمنه اسکریپت هست . و دوباره اگه اشتباه نکنم بحث شما در مورد جوملا .... درضمن دوست عزیز شما میتونید با دانلود بسته خبری شار نیوز جومینا دقیقا همچین سایتی رو بالا بیارین ، با یه قالب ساده آرتیستر هم دیگه کاملا شبیه این سایت میشه :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 90 سلام من بسته ای که دوستمون معرفی کردند رو نصب کردم http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/latest-news/5434 ولی این بسته ماژول های کناری رو تنظیم میکنه و به خبر اصلی سایت کاری نداره من تنظیم خبر اصلی رو میخواستم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آذر 90 سلام گویا باید از این بسته استفاده می کردم plg_cutoff که بعد از نصب هم تغییری اعمال نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این سایت مطلب و عکس رو درج میکنه ولی خود سایت در صفحه اصلی تصویر کوچک شده را با خبر محدود شده منتشر میکند. در صورتی که درادامه مطلب تصویر با اندازه واقعی و خبر هم کامل نمایش داده می شود. برای این کار می تونید از پلاگین Joomla Imagesized Plugin استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر