mohammadn72 20 ارسال شده در آبان 90 افزونه تب ساز Ice Tabs امروزه سایت های پر محتوا در تلاشند تا مطالب خود را به سهولت و به سرعت به مخاطبین خویش ارائه نمایند ، در بسیاری از این نوع سایت ها برای معرفی عنواوین مهم و جدید از تب ساز ها و اسلایدر ها استفاده میکنم افزونه ice tabs به علت سادگی و سهولت در استفاده بسیار محبوب طراحان سایت میباشد ، این افزونه بسیار هماهنگ با کامپوننت k2 میباشد که این خود مزیتی بزرگ است لینک افزونه در جوملای جهانی توضیحات سایت سازنده دموی افزونه دانلود از سرور سازنده دانلود از سرور جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13217850301.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 دوستان من این افزونه رو تست کردم، اشکال داشت، دوستان دیگر هم لطفا تست کنند و خبر بدن. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در آبان 90 سلام، جناب حسینی ، خودم اینو تست کردم مشکلی نداشت !!!! فقط یه خورده تنظیم کردنش سخته ....:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 سلام، جناب حسینی ، خودم اینو تست کردم مشکلی نداشت !!!! فقط یه خورده تنظیم کردنش سخته ....:-/ محمد جان، افزونه بهم ریخته نمایش داده میشه، هدایتگرش کار نمی کنه و... در دو قالب مختلف هم همینطور بود. اگر ممکنه دموی فارسی بده لطفن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در آبان 90 چشم انتقال میدم رو هاست دمو رو میذارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 90 سلام. من از اين افزونه استفاده كردم و هرجوري شده يه چيزي ازش در آوردم. يه محدوديت هاي مسخره اي داره و يك مشكل اينكه تب ها وقتي راست قرار ميگيره مطالب ميره زيره تب ولي چيزي كه بهتر از اين باشه و خوب هم كار كنه هنوز پيدا نكردم و اگه از دوستان پيدا كردن و تو جوملا 1.7 هم كار كرد بهم بگن ممنون ميشم. اينم بگم كه من تقريبا يك ماه است كه اصلا جوملا رو شناختم و باهاش كار مي كنم. درواقع تازه كارم. سايتي كه ازش استفاده كردم. iliagroup.coآقا وقي ميريد تو سايت فارسي رو بايد انتخاب كنيد. شرمنده يادم رفت زودتر بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر