shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 سلام توی قالب مذکور قبلا من توی قسمت sidbar aبرای صفحه اصلی اخرین نوشته های سایت رو میذاشتم حالا این قسمت برای بخش های دیگر فعاله ولی برای صفحه اصلی کار نمیکنه ادرس سایتم :http://www.zoomlink.ir/ هستش اگه نگا کنید می فهمید چی میگم این منو برای صفحه اول کار نمی کنه ولی برای صفحات دیگه کار می کنه کمکم کنید موقعیت های قالب هم توی عکس زیر نشون داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام در قسمت مدیریت ماژول ها و سپس ماژول مورد نظرت روبزن در ماژول در قسمت تخصیص منو ، آیا روی( همه ) قرار داره؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 سلام در قسمت مدیریت ماژول ها و سپس ماژول مورد نظرت روبزن در ماژول در قسمت تخصیص منو ، آیا روی( همه ) قرار داره؟ :thankyou: دوست عزیز میشه یکم توضیح بدین متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 ببینید در جوملا این امکان وجود دارد که شما نمایش یک ماژول را در صفحه های مختلف کنترل نمایید برای این کار ماژول مورد نظر را از قسمت مدیریت ماژول ها باز کنید در پایین سمت راست یک قسمت وجود داره به نام تخصیص منو (ماژول) از آنجا میتوانید بگید این ماژول در تمامی صفحات نمایش داده شود و یا در صفحات انتخابی و یا اصلا نمایش داده نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 ببینید در جوملا این امکان وجود دارد که شما نمایش یک ماژول را در صفحه های مختلف کنترل نمایید برای این کار ماژول مورد نظر را از قسمت مدیریت ماژول ها باز کنید در پایین سمت راست یک قسمت وجود داره به نام تخصیص منو (ماژول) از آنجا میتوانید بگید این ماژول در تمامی صفحات نمایش داده شود و یا در صفحات انتخابی و یا اصلا نمایش داده نشه آقای تهرانی من دقیقا این تعریف رو برای ماژول فوق انجام دادم ولی در صفحه اول به نمایش در نمیاد حتی اگر شما برین به سایت نگا کنید جای ماژول خالی هستش یعنی جوملا می دونه باید یه پنجره اونجا ظاهر بشه ولی نمیدونم چرا دیده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 یه لطفی بکنید مشکل را با تصویر قراردهید و همچنین نام مازولی که استفاده میکنید که بتونم ببینم مشکل از کجا است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 یه لطفی بکنید مشکل را با تصویر قراردهید و همچنین نام مازولی که استفاده میکنید که بتونم ببینم مشکل از کجا است ببینید توی عکس اولی که از بخش فرهنگ و هنر گرفته شده جایی که فلش نشون میده آخرین ارسال ها نشون داده میشه ولی توی عکس دومی که از صفحه نخست گرفته شده اون ماژول کار نمیکنه من موندم چرا نشون نمیده نوع ماژولی که استفاده کردم هم مجموعه مطالب رو انتخاب کردم اگه به قالب سایت نگا کنید که توی اولین پست گذاشتم محل قرار گرفتن این باکس هم sidbar aهستش بنظرتون مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام این مشکل رو با قالب پیش فرض هم دارید یا فقط با این قالب نشون داده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 سلام این مشکل رو با قالب پیش فرض هم دارید یا فقط با این قالب نشون داده نمیشه؟ تا دیروز کار میکرد دیروز نمیدونم چی نصب کردم اینطور شد دیروز یک مدیریت کش نصب کردم از سایت جوملا سایت بهم ریخت بعد رفتم از هاست پاک کردمش بعد اون این اتفاق افتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 حالا شما با قالب پیش فرض جوملا امتحان کن ببین با اونم مشکل داره اگه نداره این قالبی که الان نصبه رو حذف و دوباره نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آبان 90 حالا شما با قالب پیش فرض جوملا امتحان کن ببین با اونم مشکل داره اگه نداره این قالبی که الان نصبه رو حذف و دوباره نصب کن بازم کار نکرد بازم همون مشکل رو میده نمیدونم چه مرگشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 حالا شما با قالب پیش فرض جوملا امتحان کن ببین با اونم مشکل داره اگه نداره این قالبی که الان نصبه رو حذف و دوباره نصب کن بازم کار نکرد بازم همون مشکل رو میده نمیدونم چه مرگشه سلام احتمالا با یه ماژول دیگه تداخل داره از آخرین ماژول هایی که نصب کردی ، یکی یکی غیر فعال کن ببین با کدوم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در آذر 90 سلام مشکل قالب من درست نمیشه بچه ها کمکم کنیدحالا اگه به سایتم نگا بندازین مشکلش معلومه ماژل سمت راست از قالب زده بیرون کمکم کنید عکس مشکلمم گذاشتم تا ببینید بچه ها چرا جواب نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 90 با سلام من الان سایتتون رو چک کردم مشکلی نداشت . ماژول (تازه ترین ها) در ستون چپ کتار مطالبتون قرار داشت . البته بعد از ادامه مطلب کش ها و کوکی های مرورگرتون رو پاکسازی کنید . از چه مرورگری استفاده میکنید؟ تا دیروز کار میکرد دیروز نمیدونم چی نصب کردم اینطور شد دیروز یک مدیریت کش نصب کردم از سایت جوملا سایت بهم ریخت بعد رفتم از هاست پاک کردمش بعد اون این اتفاق افتاد میشه توضیح بدید افزونه رو به چه شکل حذف کردید؟ از طریق FileManager پوشه افزونه رو حذف کردید یا از طریق مدیریت جوملاتون افزونه رو Uninstall کردید؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر