aria89 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من یک افزونه میخوام که بشه توسط اون کاربران سایت بتونن مشخصات فیش پرداختی رو توی سایت ثبت کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 از فرم ساز ها استفاده کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 میتونید راهنمایی کنید چطوی با یک فرم ساز اینو ایجاد کنم؟ کدوم فرم ساز رو پیشنهاد میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 بعید می دانم قبلن در این باره صحبت نشده یاشد. شما باید ابتدا جستجو کنید بعد موضوع ایجاد کنید. فرم سار breezingform 1.7.3 فارسی در جومنیا اخیرن منتشر شده، نصب کرده و یک فرم با مضمونی که می خواهید ایجاد کنید، سپس آن را منتشر سازید، در باب نحوه ی ایجاد فرم هم بی شک قبلن صحبت شده. لطفا جستجو کنید... ضمنن دیگر پست های شما حذف شد، در مورد همه ی موارد قبلن صحبت شده بود. قوانین را مطالعه و رعایت کنید، جستجو... جستجو... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در آبان 90 با سلام با اجازه اساتید دوست عزیز با کمک ArtForms که فارسی و حتی اموزش استفاده هم وجود داره به راجتی میتونید ایحاد کنید من خودم برای ثبت فیش از این استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر