esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به همه دوستان و اساتيد خوب جومينا راستش من توي سايتم از يك امارگير استفاده ميكردم كه بازديد روزانم حدود 700 تا بود كه البته اخيرا درست كار نميكرد و من اون را پاكش و يكي ديگه به جاي اون جايگزين كردم كه باز هم اون شمارنده همش روي 1 بود. سرچ كردم در مورد شمارنده وبگذر كه ديدم اون هم مثه اينكه گاهي وقتها قاط ميزنه(اين پست) الان ميخاستم ببينم دوستان چه امارگيري را پيشنهاد ميكنن كه خودشون هم تستش كرده باشن و مشكلي نداشته؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام کلا هیچکدوم از افزونه های آمارگیر آمار درست نمی دن بهترین آمارگیر همون آمارگیر گوگله درست دقیق و مطمئن من خودم از گوگل ، پرشین استیت و وبگذر استفاده می کنم اما از افزونه نه مگه اینکه مشتری بخواد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 من خيلي وقت پيش از گوگل اناليكتيك استفاده كردم اما نميدنم چرا هر وقت كه برام ميفرسته همه چي توش صفره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 احتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادید اون کد جاوا رو تو سورس قالبتون گذاشتین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 نه چيزي توي قالبم نزاشتم. دوباره ميتونم بگيرمش؟توي كجاي قالب بايد بزارمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 بله دوباره می تونید بگیریدش باید بذارید تو صفحه ایندکس قالبتون فایل index.php قالب رو با نت پد باز کنید و کد رو بذارید انتهای صفحه قبل از تگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر